Leasen zonder verassing

Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. En heel begrijpelijk. Met Full Operational Lease bent u namelijk verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service.

 

Wanneer u een leasecontract afsluit is zekerheid iets wat belangrijk voor u is. Een auto is een belangrijk en groot goed, dus optimale zekerheid is hierbij wel een must. Operational Lease sluit perfect aan bij deze behoefte aan zekerheid. U weet exact waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract. We regelen alles omtrent uw wagenpark in één keer voor u.

 

We dragen de zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico. En dit alles voor een scherp én vast maandbedrag.

Kosten operational lease

Een leasecontract waarbij alles zit inbegrepen? Zelfs onderhoud, reparaties en een all-risk dekking? Full Operational Lease van Fair autolease maakt het mogelijk.

 

Voor een vast bedrag per maand profiteert u van dit zorgeloze leaseproduct. Het maandbedrag wordt vooraf bepaald. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid. Het maandtarief is tevens inclusief onverwachte kosten. Zo is uw vaste maandtarief ook écht een vast maandtarief. Wel zo prettig.

Bent u klaar voor uw nieuwe leaseauto?

Bel 085-0688885 of mail info@fairautolease.nl