Gewoon goed geregeld

Als ondernemer wilt u uw aandacht zoveel mogelijk richten op uw klanten. Bijkomende zaken zoals het vervoer van a naar b, dient simpelweg goed geregeld te zijn. Fair Financial Lease biedt zakelijke rijders de zekerheid van een goede en representatieve auto voor een vast bedrag per maand.


Fiscale voordelen

Met financial lease is uw bedrijf eigenaar van de leaseauto tijdens de gehele looptijd van de overeenkomst. Hierdoor kunt u de betaalde BTW terugvorderen van de belastingdienst bij de aangifte omzetbelasting. U profiteert bij financial lease tevens van fiscaal aftrekbare rente en afschrijving. Als startende ondernemer kunt u zelfs nog meer voordelen genieten. En wat te denken van hybride auto’s of bedrijfsauto’s met grijs kenteken? Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van alle fiscale mogelijkheden en adviseren u hierin graag. Vraag naar de mogelijkheden!

Kosten financial lease

Kiest u voor financial lease, dan weet u van meet af aan precies wat u gaat betalen. Bij financial lease wordt enkel de auto gefinancierd. De verzekering en het onderhoud kunt u zelf regelen bij de door u gewenst partij. Afhankelijk van het type auto dat u kiest en de looptijd van uw leaseovereenkomst, wordt er een maandelijks te betalen bedrag vastgesteld. Dit maandbedrag is exact wat u iedere maand betaalt, zonder kilometerbeperking. Ook de vaste rente voor de financiering is hierbij inbegrepen. Bent u een startende ondernemer? Bij financial lease vormt de bedrijfsauto het onderpand voor de financiering. Zodoende kunt u zelfs zonder jaarcijfers te overleggen een auto leasen.

Bent u klaar voor uw nieuwe leaseauto?

Bel 085-0688885 of mail info@fairautolease.nl